Handelspolitik

Ved at handle online på www.frksibbes.dk accepteres automatisk nedenstående handelsbetingelser. Det anbefales derfor at læse dette igennem inden du handler på www.frksibbes.dk.

Forsendelse
Alle ordre bliver sendt med pakkepost med GLS. Vi behandler din ordre så hurtigt vi kan, og forsøger, at sende din ordre hverdagen efter vi har modtaget den. Det kan dog i perioder forventes, at der vil være ekstra leveringstid, da vi blot er en lille familievirksomhed. I skal derimod ikke være i tvivl om, at vi behandler din ordre så hurtigt som muligt, og i alle tilfælde søger vi for, at ordreren er afsendt inden 5 hverdage.

Det er vigtigt at få påført det rigtige navn, adresse, mobilnummer og e-mail ved bestilling af ordre. Bliver mobilnummer eller mail ikke påført korrekt, er der risiko for man ikke får besked om, at ens ordre er klar til afhentning, og kan derfor blive sendt retur. Skulle det ske, at ens pakke bliver sendt retur til os, eftersender vi gerne din pakke igen, men mod betaling af ny fragt, da det er dit ansvar som kunde, at oplyse os de korrekte informationer, samt at få afhentet pakken i tide.

Ved hjemmelevering er det væsentlig, at navnet står på postkassen, da man ellers kan risikere at ens pakke kan blive sendt retur

Forsendelser i Danmark
Frk Sibbes leverer kun pakker i Danmark.

Fragt fra 49 kr. og levering til nærmeste eller ønsket GLS Pakkeshop

Fri fragt ved køb over 700 kr. leveres til nærmeste GLS Pakkeshop i Danmark.

Betaling
Hos os kan du betale med VISA, MasterCard, American Express og Diners Club.
Vi tager ikke kortgebyrer.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 

Priser
Alle priser på vores hjemmeside er angivet i DKK, inklusiv moms men eksklusiv fragt.

OBS: Er en pris åbenlyst angivet forkert, og man med rimelighed vil opdage dette, er vi ikke forpligtiget til at levere det pågældende produkt til den forkert angivende pris. 

Reklamationsret
Ved at handle på www.frksibbes.dk gælder til hver tid gældende regler for varekøb.

Derfor har du 2 års reklamationsret. Er du berettiget reklamation, kan du derfor få din vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag på prisen, det er afhængigt at den konkrete situation.

Husk at reklamere inden for rimelig tid efter du har opdaget fejlen i din vare. Det betyder, at hvis du reklamere inden for 2 måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen være rettidig.

Ved berettiget reklamation, refundere vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Husk altid at sende vare tilbage i forsvarlig emballage samt at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Fortrydelsesret
Ved at handle hos os, har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret. Denne fortrydelsesfrist udløber 14 dage efter den dag, at du har modtaget din pakke fra os. Bestiller du flere varer i én ordre, som leveres af flere omgange, vil fristen løbe fra den dag, hvor du modtager sidste vare.

Ved fristen indebærer det, at du har 14 dage fra modtagelses til at meddele os, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til yarnsbyeger@gmail.com eller benytte standardfortydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Ved fortrydelse SKAL vi altid informeres, det betyder, at du ikke kan fortryde dit køb, ved at nægte modtagelse af vare uden samtidig at give os besked herom. 

Har du købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under samme ordre.

Bemærk, at Frk Sibbes ikke dækker udgifterne ved fragtomkostninger ved fortrydelse af køb hos os.

Ingen fortrydelsesret
Der er ikke fortrydelsesret på digitale opskrifter.

For at handlen kan gennemføres, skal du acceptere, at vi sender en mail med et link, efter dit køb, og at din fortrydelsesret derved mistes.

Returnering
Vi hos Frk Sibbes giver dig 14 dage returret, gældende fra den dag du har modtaget dine varer fra os – dette gælder både ved handel i fysisk butik og på webshoppen.

Bemærk, at Frk Sibbes ikke dækker udgifterne ved fragtomkostninger i forbindelse med returnering.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Fortryder du dit køb hos os, får du dine penge tilbage. Modtager vi varen værdiforringet, fratrækkes det beløb, som du hæfter for. Du vil modtage tilbagebetalingen 2-3 uger fra den dag, hvor vi har modtaget varen fra dig. Pengene tilbagebetales med samme betalingsmiddel, som det du benyttede ved købet.

Billedegengivelse med forbehold
Indstilling af computerskærme kan være forskelligt og dermed variere fra skærm til skærm. Vi hos Frk Sibbes kan ikke garantere, at de farver, som du får vist på sin skærm afspejler den præcise farve varen har. Vi forsøger dog at afspejle varens farve bedst muligt, og er altid velkommen til at kontakte os eller besøge vores fysiske butik for yderligere information.

Varen sendes til

Frk Sibbes Garn- og Gårdbutik
Att. Reklamation
Sibberupvej 25
Sibberup
4230 Skælskør

Du kan kun sende pakker direkte til returadressen, vi modtager ikke returpakker til en pakkeshop. Ved returnering af varer, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af fejlen/problemet ved varen. 

Når du sender varer retur til os, er det dit ansvar at pakken kommer sikkert frem til os. Derfor anbefaler vi, at du får en kvittering for indlevering af pakken hos det fragtfirma du benytter. Hvis pakken bliver væk, er det dit ansvar at få erstatning af det benyttede fragtfirma.

Klage
Hvis du vil klage over dit køb, skal du kontakte os på yarnsbyeger@gmail.com. Lykkedes det os ikke at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klage løsning
Nævnenes Hus
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Persondatapolitik
Når du handler hos os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrere og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos Frk Sibbes og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne vil blive slettet.

Du som kunde, har altid ret til at få oplyst, hvilke oplysninger, vi behandler på dig. Mener du, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde, har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om dette. Det kan for eksempel være i tilfælde af, at dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen på området. Du kan skrive til os på yarnsbyeger@gmail.com. 

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Frk Sibbes Garn- og Gårdbutik
Sibberupvej 25
Sibberup
4230 Skælskør
yarnsbyeger@gmail.com

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

_____________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: ___________________________ 

Forbrugerens navn: __________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  _______________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      

Dato: _________________ (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)